woensdag 18 mei 2016

Examens & opleiding

Hey allemaal! Ik ben erg lang weggeweest, al bijna een jaar. Ik heb, inderdaad, een erg standaard reden dat ik zo lang weg ben geweest. De typische school reden, ik zit namelijk dit jaar in mijn examen jaar. Daardoor heb ik het zo druk waardoor mijn blog en YouTube gewoon op de laatste plaats worden gezet. Over een week precies heb ik vakantie, ik zit nu midden in mijn centraal examens, waaah. Het gaat op zich wel goed voor mijn gevoel, ik vond zelf Nederlands en geschiedenis erg pittig. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat met de andere examen kandidaten, dus als je ook op dit moment examens doet, tell me! 

Misschien is het jullie al een beetje opgevallen, maar vanaf nu beheer ik deze blog weer helemaal alleen. Julia heeft besloten om d'r prioriteiten te stellen bij andere dingen, en zich ook veel te focussen op school. Wat ik natuurlijk enorm goed snap. Ik heb dan ook de naam veranderd van mijn blog naar Tessa Brouwers, ik heb gewoon mijn blog naar mijzelf genoemd. Ik wil namelijk niet vast zitten aan het feit dat ik altijd maar moet schrijven over make-up, want schrijven over dingen die mij bezig houden in het leven vind ik ook leuk. Er gaat (hopelijk) binnenkort een hele nieuwe wereld voor mij open, ik ga werken, ik ga studeren, ik ga veel op stap met mijn vriendje en al mijn andere vrienden. Verder heb ik ook al mijn oude artikels privĂ© gezet, omdat ik een nieuwe begin wil maken op mijn blog, met een schone lei beginnen. 

Zoals ik net al vertelde ga ik volgend jaar studeren, ik ga studeren aan de HvA in Amsterdam. Daar ga ik Media, Informatie en Communicatie (MIC) volgen. Hierin ga ik me verder specialiseren in het media wereldje en dit hopelijk toepassen op mijn blog. Ik heb d'r heel veel zin in! Het heeft voor mij een hele tijd gekost om eindelijk op een goede opleiding te komen, ik wist namelijk totaal niet wat ik wilde gaan doen. Hierover kan ik wel een ander artikel maken, als d'r belangstelling naar is. 

Hoop snel weer een beetje de smaak te pakken krijgen met schrijven en wens iedereen nog succes met de laatste loodjes op school en voor je het weet heeft iedereen weer heerlijk zomervakantie!

Tessa. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt met je Google en Wordpress account, Naam of Anoniem reageren. We vinden het erg leuk dat je reageert, en we bekijken zeker weten ook jou blog! ♥